VNA ontzorgt, word aangeslotene

Ondernemen en beschikken over alle voordelen van VNA. Dat is de meerwaarde die VNA u als aangeslotene biedt. U geniet van de allround ondersteuning en de collectiviteiten. Daarbij staat u er nooit alleen voor. Als u ongewenst niet aanwezig kunt zijn in de apotheek, neemt VNA u uw werk uit handen met een unieke calamiteitendekking voor aangeslotenen. Dat is pas goed geregeld!

Collectiviteiten en kennis

Door deel te nemen aan verschillende collectiviteiten verbetert het rendement in uw apotheek. Bovendien houdt u meer tijd over voor uw belangrijkste taak; de best mogelijk farmaceutishe zorg bieden aan uw patiënten. Daarbij kunt u gebruik maken van het uitgebreide, geaccrediteerde opleidingsprogramma. Daarmee houdt u uw kennis en kunde op peil en levert dit u ook leuke contacten op met collega-apothekers.

Verbondenheid en unieke dekking

VNA onderhoudt een uniek netwerk met alle stakeholders in de apotheekbranche. Daarbij werkt VNA ook hard aan de onderlinge verbondenheid tussen alle geledingen van VNA met onder meer een golfdag, studiereizen en overige evenementen. Stuk voor stuk mooie gelegenheden om collega's te ontmoeten en ervaringen te delen.  VNA ontzorgt door bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid of erger het beheer en de leiding van de apotheek over te nemen.  Hierdoor kunt u sneller herstellen en uw onderneming na uw herstel verder voortzetten.

Interesse in deze voordelen? Neemt u dan contact met ons op.

Apotheek overdragen

U wilt de apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt u de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van uw levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als u als jonge apotheker start bij VNA. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures

- Een beherend apotheker voor Apotheek Rubenshoek in Den Haag

- Een beherend apotheker voor Apothekengroep Reeshof in Tilburg

- Een beherend apotheker voor Apotheek Bergh in `s-Heerenberg

- Een beherend apotheker in de provincie Zeeland