Voordelen voor aangesloten apothekers

Zelfstandig, maar niet alleen

Ondernemen en beschikken over alle voordelen van VNA. Dat is de meerwaarde die VNA jou als aangeslotene biedt. Je geniet van de allround ondersteuning en de collectiviteiten. Daarbij sta je er nooit alleen voor. Als je bijvoorbeeld ongewenst niet aanwezig kunt zijn in de apotheek, neemt VNA jou je werk uit handen met een unieke calamiteitendekking voor aangeslotenen. Dat is pas goed geregeld!

Collectiviteiten en kennis

Door deel te nemen aan verschillende collectiviteiten verbetert het rendement van je apotheek. Bovendien hou je meer tijd over voor je belangrijkste taak; de best mogelijk farmaceutishe zorg bieden aan jouw patiënten. Daarbij kun je gebruikmaken van het uitgebreide, geaccrediteerde opleidingsprogramma. Zo houd je je kennis en kunde op peil en levert dit jou ook leuke contacten op met collega-apothekers.

Verbondenheid en unieke dekking

VNA onderhoudt een uniek netwerk met alle stakeholders in de apotheekbranche. Daarbij werkt VNA ook hard aan de onderlinge verbondenheid tussen alle geledingen van VNA met onder meer een golfdag, studiereizen en overige evenementen. Stuk voor stuk mooie gelegenheden om collega's te ontmoeten en ervaringen te delen. VNA ontzorgt door bij (tijdelijke) arbeidsongeschiktheid of erger het beheer en de leiding van de apotheek over te nemen. Hierdoor kun jij sneller herstellen en je  onderneming na uw herstel verder voortzetten.

Interesse in deze voordelen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Wij horen graag waar je behoefte aan hebt en nemen de mogelijkheden graag met je door.

 

Apotheek overdragen

Wil je je apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt jou de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van je levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als je als apotheker start bij VNA. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures