Cursussen en evenementen

Cursussen

Voor apothekers die verbonden zijn aan VNA organiseren wij regelmatig cursussen, zoals financieel management, personeelsmanagement, situationeel leiderschap, administratieve processen, marktontwikkelingen &  ondernemerschap, politiek & farmacie en BHV & brandbestrijding. In januari 2020 worden de nieuwe cursussen op deze website gepubliceerd. Aangesloten apothekers ontvangen aan het eind van elk jaar ook een opleidingsgids voor het nieuwe jaar. Aanmelden voor een cursus of evenement kan per e-mail aan secretariaat@vna.nl.

Evenementen

VNA organiseert elk jaar evenementen en bijeenkomsten voor stichtingsapothekers, vennoten, aangesloten apothekers en oud-apothekers. Denk aan een voorjaarsbijeenkomst, studiereis, ondernemersavond, golfdag, etc. Ook organiseren wij bijeenkomsten in samenwerking met de Vereniging van Jonge Apothekers (VJA), zoals een jaarlijkse zomeractviteit. Verder verzorgen wij presentaties voor farmaciestudenten, onder andere aan de Rijksuniversiteit Groningen. Voor evenementen worden apothekers persoonlijk uitgenodigd.

Terugblik op evenementen

In ons magazine VNA Actueel kunt u een terugblik zien op onze evenementen.

Apotheek overdragen

U wilt de apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt u de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van uw levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als u als jonge apotheker start bij VNA. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures