Een kans voor jonge apothekers

Jonge apothekers in de gelegenheid stellen een apotheekbedrijf te verwerven. Dat is de missie van Stichting Verenigde Nederlandse Apothekers (VNA).

Sinds 1948

In 1948 richtten enkele apothekers VNA op. VNA exploiteerde apotheken waarvan de eigenaar aan zijn pensioen toe was. Een jonge apotheker bemande de apotheek, terwijl de eigenaar een pensioen ontving. Daarmee werd de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd. De jonge apotheker kreeg vervolgens de mogelijkheid om geleidelijk de apotheek over te nemen. En dat is precies wat we nu als onze missie beschouwen.

150 apotheken in Nederland

Stichting VNA is (mede-)eigenaar van circa 150 apotheken, gerund door 120 apothekers, verspreid over heel Nederland. Daarmee vormt VNA een veilige haven voor de zelfstandig openbare apothekers.

Openbare farmacie en waarborging

VNA zet zich in voor het behoud van de zelfstandige openbare farmacie. Wij staan borg voor een gezonde toekomst van apothekers. Niet alleen voor de startende apotheker, maar ook als je jouw apotheek wilt overdragen. Met al onze kennis staan wij je bij. Niet alleen bij de overdacht of overname maar juist gedurende het samenwerkingsverband ondersteunen wij je bij het beheer van de apotheek om de omzet en de exploitatie te waarborgen, jouw kennis op pei te houden en uit te breiden of om je juridische bijstand te bieden.

Collectiviteiten en opleidingen

Via VNA kun je gebruikmaken van allerlei collectiviteiten. Hiermee kun je je onderneming verder optimaliseren. Daarbij heeft VNA een breed geaccrediteerd opleidingsaanbod, hiermee kun je je kennis op peil houden en kom je collega's tegen. Allemaal kansen om je verder te ontwikkelen als zelfstandig apotheker en ondernemer.

Wordt onze missie jouw toekomst?

Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar!

Apotheek overdragen

Wil je je apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt jou de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van je levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als je als apotheker start bij VNA. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures