Een kans voor jonge apothekers

Jonge apothekers in de gelegenheid stellen een apotheekbedrijf te verwerven. Dat is de missie van Stichting Verenigde Nederlandse Apothekers (VNA).

Sinds 1948

In 1948 richtten enkele apothekers VNA op. VNA exploiteerde apotheken waarvan de eigenaar aan zijn pensioen toe was. Een jonge apotheker bemande de apotheek, terwijl de eigenaar een pensioen ontving. Daarmee werd de kwaliteit van de beroepsuitoefening gewaarborgd. De jonge apotheker kreeg vervolgens de mogelijkheid om geleidelijk de apotheek over te nemen. En dat is precies wat we nu als onze missie beschouwen.

150 apotheken in Nederland

Stichting VNA is (mede-)eigenaar van circa 150 apotheken, gerund door 120 apothekers, verspreid over heel Nederland. Daarmee vormt VNA een veilige haven voor de zelfstandig openbare apothekers.

Openbare farmacie en waarborging

VNA zet zich in voor het behoud van de zelfstandige openbare farmacie. Wij staan borg voor een gezonde toekomst van apothekers. Niet alleen voor de jonge startende apotheker maar ook als u uw apotheek wilt overdragen. Met al onze kennis staan wij u bij. Niet alleen bij de overdacht of overname maar juist gedurende het samenwerkingsverband ondersteunen wij u bij het beheer van de apotheek om de omzet en de exploitatie te waarborgen, uw kennis op pei te houden en uit te breiden of om u juridische bijstand te bieden.

Collectiviteiten en opleidingen

Via VNA kunt u gebruik maken van allerlei collectiviteiten. Hiermee kunt u uw onderneming verder optimaliseren. Daarbij heeft VNA een breed geaccrediteerd opleidingsaanbod, hiermee kunt u uw kennis op peil houden en komt u collega's tegen. Allemaal kansen om u verder te ontwikkelen als zelfstandig apotheker en ondernemer.

Wordt onze missie uw toekomst?

Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

Apotheek overdragen

U wilt de apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt u de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van uw levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als u als jonge apotheker start bij VNA. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures