Een verzorgd pensioen

U wilt de apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt u de zekerheid van een goed pensioen en voortzetting van uw levenswerk. Dit doen wij door uw apotheek over te dragen aan een nieuwe generatie apothekers.

VNA:

  • Waarborgt de voortzetting van uw apotheek
  • Verzorgt uw pensioen
  • Houdt u betrokken bij de branche met reizen, evenementen en bijeenkomsten
  • Biedt ruim 70 jaar expertise in apotheekoverdrachten
  • Geeft jonge apothekers de kans om zonder financieel risico ook apotheker-ondernemer te worden door uw apotheek aan hen over te dragen

Uw overdrachtsmogelijkheden:

  • à contant
  • 21 jaar winstrecht
  • Combinatie van bovengenoemde opties

Twee winnaars

Welke optie u ook zou kiezen, het mes snijdt aan twee kanten. U ontvangt een zorgeloos pensioen en een nieuwe apotheker krijgt de kans zich te ontwikkelen als apotheker en ondernemer. Er is dus niet één, maar er zijn twee winnaars.

Vertrouwen en continuïteit zijn belangrijke overwegingen in uw keuze voor een overnamepartner. VNA neemt het roer over en regelt alles snel en plezierig. Voor u, maar ook met betrekking tot uw opvolging en uw medewerkers.

Betrokken blijven

Met de apotheek geeft u niet alleen uw werk uit handen maar sluit u ook een fase van uw leven af. Werk waar u jarenlang ziel en zaligheid in heeft gelegd. VNA vergeet die verbondenheid niet en zorgt dat u betrokken blijft via het sociale programma met onder meer reizen en bijeenkomsten.

VNA dat is pas goed geregeld!

Interesse? Neem dan contact met ons op 

Apotheek overdragen

U wilt de apothekersjas aan de kapstok hangen? VNA biedt u de zekerheid van een goed pensioen en de voortzetting van uw levenswerk. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Apotheek overnemen

Eigen baas zonder risico. Wel de lusten en niet de lasten. Daar komt het op neer als u als jonge apotheker start bij VNA. Wilt u hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Actuele vacatures

- Een beherend apotheker voor Apotheek Rubenshoek in Den Haag

- Een beherend apotheker voor Apothekengroep Reeshof in Tilburg

- Een beherend apotheker voor Apotheek Bergh in `s-Heerenberg

- Een beherend apotheker in de provincie Zeeland